TV der bevæger dig

Tøjsponsor til efterskole

En af landets største efterskoler - BGI Akademiet i Bjerre - har fået en tøjsponsor. Efterskolen har fået sin egen kollektion af det engelske sportsmærke Mitre.

BGI Akademiet har selv valgt farver til bl.a. bluserne. Foto: JACOB ALMTOFT JACOB@JACOBA.DK

Aftalen løber i to år.

Licens i Haderslev

Det traditionsrige sportsmærke forhandles i Skandinavien af Initzial fra Haderslev.

- Aftalen med BGI, er et vigtigt led i vores fortsatte bestræbelser på at markedsføre et helt igennem historisk og legendarisk sportsmærke, siger Claus Frost Wrang, Business Manager hos Initzial. Og vi glæder os meget over, at en af trendsætterne indenfor efterskolerne i Danmark, også har kunnet se de store muligheder, der ligger for alle skoler og klubber med Mitre.

Egne farver

BGI Akademiet har selv valgt farver, kvalitet og pris på deres kollektion, så tøjet kan give skolen identitet.

- På  BGI akademiet ønskede vi at prøve andre veje, da vi skulle vælge nyt tøj til vores elever. Vi har været med helt fra starten i designprocessen, og det var en spændende proces at se vores ideer og ønsker blive til virkelighed i tøjet til i første omgang boldeleverne, siger Helle Vestergaard fra BGI akademiet.

FAKTA

Mitre opstod tilbage i 1817, da englænderen Benjamin Crook startede et lille lædergarveri i Huddersfield. Læderbolde til fodbold og rugby har siden virksomhedens start været kernen i forretningen, som således i dag også omfatter sportstøj og -udstyr. Det hele i samme høje kvalitet som de første bolde fra læder-garveriet.
Med 194 års erfaring er Mitre således uden sammenligning verdens ældste sportsmærke.

Selskabet Initzia i Haderslevl er leverandør af tøj og sportsudstyr og henvender sig primært til klubber, foreninger og skoler. Selskabet har agenturet og licens rettighederne til Mitre i hele Skandinavien og har derfor alle muligheder med hensyn til specialdesign m.v. til yderst konkurrencedygtige priser.