Tørring Gymnasium bliver til Hedensted High

Tørring Gymnasium bliver snart kendt som Hedensted High. Gymnasiet har lagt lokaler til en serie, der snart får streamingpremiere.

Nu kommer Hedensted på de unges landkort. Det håber i hvert fald Hedensted kommunes borgmester, Kirsten Terkilsen(V), efter at kommunen har smidt halvanden million kroner i en ungdomsserie, der onsdag har snigpremiere på Tørring Gymnasium.

- Det skulle gerne skabe noget nysgerrighed om området hos den unge målgruppe. Og forhåbentlig på den gode måde, siger Kirsten Terkilsen til TV SYD.

Den nye serie med det mundrette navn Hedensted High, er optaget på Tørring Gymnasium. Serien handler om en egoistisk gymnasieelev, der prøver at score skolens lækre pige, men undervejs havner han i stedet i usandsynlige og tossede situationer, der må udreddes på den lokale politistation, hvor Lars Bom spiller politibetjent.

Serien er den første danske serie, der er produceret direkte til en streamingtjeneste. Den får officiel premiere 1. oktober på den nye streamingplatform Dplay. Og det passer borgmester i Hedensted, Kirsten Therkilsen fint, at serien produceres direkte til streaming. - Streaming ses af de unge, og dem har vi normalt svært ved at ramme, siger Kirsten Therkilsen til TV SYD. Hun mener kommunen får valuta for den halvanden million, som Hedensted Kommune har sponseret serien med.

- Det er en god forretning for os. Hvis vi alene gør markedsføringsdelen op, så er pengene hurtigt tjent hjem igen, siger borgmester Kirsten Therkilsen.

Hun skal selv med til premieren i dag, og er spændt på resultatet. - Ja, nu er det jo ikke lige min målgruppe, men det er spændende, hvad de har fundet på, siger Kirsten Therkilsen.

Premieren på Hedensted finder sted onsdag kl. 15.30 på Tørring Gymnasium, hvor alle er velkomne.