TV der bevæger dig

Weekendens trafik koster to livet

To bilister blev dræbt ved ulykker på de syd- og sønderjyske veje i weekenden. Søndag mistede en 79-årig mand fra Toftlund livet ved Skærbæk og en 24-årig mand fra Aalborg blev dræbt ved en dobbeltulykke lørdag aften på motorvej E45 syd for Hedensted.

Arkivfoto.

En 79-årig mand fra Toftlund omkom søndag, da han som fører af en bil kørte frontalt ind i en modkørende bil. Ulykken skete ved 16-tiden på Rømøvej mellem Toftlund og Skærbæk i Sønderjylland.

Hans 77-årige hustru, der var passager i bilen, er indlagt på Aabenraa Sygehus i kritisk tilstand er kritisk.

I den modkørende bil var to yngre mennesker, der begge slap uskadte fra ulykken. Politiets formodning er,at det ældre ægtepar i en vejkurve er kørt over i den forkerte vejbane. Den modkørende bil med de unge prøvede at undvige.

Det var en 24-årig mand fra Polen med bopæl i Aalborg, der blev dræbt ved en dobbeltulykke lørdag aften på motorvej E45 syd for Hedensted omkring klokken 21. En 24-årig kvindelige medpassager, der også bor i Danmark og er fra Polen, blev alvorligt kvæstet ved ulykken.

Den 24-årige skred i glat føre ud og holdt på tværs af motorvejens nordgående spor og blev påkørt af en anden bil. Efterfølgende sker der en ny ulykke, da den 24-årige af ukendte årsager passerer autoværnet og går over i det sydgående spor, hvor han blev han påkørt af en tredje bil ført af en 18-årig mand fra Kolding, og blev dræbt på stedet.

Den 18-årige kom ikke noget til og var helt uden skyld i ulykken.