12.000 tilskuere klar til næsten udsolgt Grand Prix

Godt 12.000 tilskuere finder lørdag aften vej til et næsten udsolgt Casa Arena i Horsens, hvor årets danske VM-Grand Prix finder sted.

Hvis man er hurtig, er der stadig nogle få ståpladser tilbage til aftenens speedway Grand Prix i Horsens. Mere end 12.000 tilskuere har allerede købt billet.

At der ikke på forhånd er totalt udsolgt, bekymrer ikke kommunikationschef i Horsens Kommune, Lars Bjørn.

- Det er godt, at vi stadig har nogle billetter til de, som først ser vejret an og beslutter sig i sidste øjeblik. Erfaringerne fra for eksempel Vojens Speedwaycenter er, at op til 2000 tilskuere køber billet på dagen, så mon ikke vi får solgt de resterende 400-500 billetter, siger Lars Bjørn til TV SYD.

De næste tre år kommer verdens bedste speedwaykørere forbi Horsens for at køre grand prix-point ind på VM-kontoen. Normalt afvikles det danske Grand Prix i Parken i København, men nu har Casa Arena skrevet kontrakt for de kommende tre år til og med 2017.

Der er fem danske kørere i årets VM-serie. Foruden den tidligere verdensmester Nicki Pedersen, der pt. er nummer to i den samlede stilling, er det Michael Jepsen fra Grindsted, Niels-Kristian Iversen fra Esbjerg samt reserven Peter Kildemand og wildcartet Mikkel Michelsen.

Aftenens Grand Prix, som er 7. afdeling i VM-serien, sendes live på TV 3 Sport 1 fra kl. 18.30. Selve løbet begynder kl. 19.00.