30.000 Springsteen-billetter udsolgt på en halv time

Bruce Springsteen får fuldt hus i Horsens den 22. juli. Det tog blot 30 minutter at sælge samtlige billetter.

Ventelisten på billetter til koncerten med Bruce Springsteen & E Street Band i København den 22. juni var så lang, at arrangørerne i Horsens ikke skulle frygte for tomme sæder til koncerten på Casa Arena en måned senere den 20. juli. 

- Der var enormt mange tusinde på venteliste til koncerten i København, så vi vidste godt, at der ville blive stor interesse for vores koncert, fortæller Frank Panduro, direktør i Horsens and Friends, til TV SYD.

Han vil ikke afsløre, hvor lang ventelisten i København var, men indrømmer, at de mange på den nok kunne have fyldt Casa Arena.

Det tog blot en halv time at sælge samtlige 30.000 billetter til Bruce Springsteen & The E Street Bands ”The River Tour”.

Billetsalget begyndte mandag formiddag kl. 10.30.

- De sidste detaljer omkring koncerten faldt først på plads sent tirsdag aften i sidste uge, hvor vi offentliggjorde nyheden onsdag morgen, siger Frank Panduro.

Horsens and Friends' næste store koncert er den 22. april, hvor den amerikanske country-trio Dixie Chicks giver koncert i Forum Horsens.

Horsens er ikke enste udsolgte sted på bandets tour. Også i Barcelona i maj er der udsolgt, hvis man skal tro dette tweet: