TV der bevæger dig

39-årig mand ramt af flere skud gennem vindue

En 39-årig mand mand blev sent mandag aften ramt af flere skud, da han opholdt sig i sit hus på Storegade i Hatting vest for Horsens.

00:07

En mand blev mandag omkring klokken 22.30 ramt af flere skud i benet ved en skudepisode ved dette hus på Storegade midt i Hatting.

En mand blev mandag omkring klokken 22.30 ramt af flere skud i benet ved en skudepisode ved dette hus på Storegade midt i Hatting. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

En mand blev mandag omkring 22.30 ramt af flere skud i benet ved en skudepisode ved et hus på Storegade i Hatting vest for Horsens. Foto: Google Earth

1 af 3

En mand blev mandag aften omkring klokken 22.30 ramt af flere skud i benet ved en skudepisode ved et hus på Storegade midt  i Hatting. 

En 39-årig mand blev i aftes ramt af tre til fire skud i benene. Skuddene blev affyret gennem dette vindue. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

I første omgang var Sydøstjyllands Politi tilbageholdende med oplysninger - ud over at bekræfte, at skud-episoden havde fundet sted.

Vi undersøger om den sårede eller andre beboere i huset har konflikter kørende, der kan udløse en så drastisk reaktion

 Steen Edeling, politiinspektør, Sydøstjyllands Politi.

Tirsdag formiddag oplyser politiinspektør Steen Edeling, der linjechef for Sydøstjyllands Politis efterforskningsafdeling, at den 39-årige mand er ramt af tre til fire skud i benene. Ofret er indlagt på sygehuset til behandling og er uden for livsfare, selvom han er noget medtaget.

- Vi er i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer i Hatting. Vi kender ikke motivet endnu - men undersøger om den sårede eller andre beboere i huset har konflikter kørende, der kan udløse en så drastisk reaktion, siger politiinspektør Steen Edeling til TV SYD.

 

00:30

Politiet er i gang med de tekniske undersøgelser omkring skudepisoden i Hatting.

Luk video