AC Horsens gør vildt comeback mod Viborg

Viborgs 2-0-føring var ikke nok til at besejre AC Horsens, der vendte resultatet til en 4-2-sejr i lørdagens superligakamp på Energi Viborg Arena.

Ja, måske er der alligvel noget om, at 2-0 er den farligste føring...

Det startede ellers så godt for Viborg, da Serge Deble sendte bolden i netmaskerne til 1-0 efter 15 minutter og igen til 2-0 efter 25 minutter.

Det var dog ikke nok til at stoppe AC Horsens, der er reducerede efter 29 minutter på et hovedstød fra Lasse Kryger.

Efter pausen brændte det igen på foran hjemmeholdets mål, hvilket resulterede i, at Viborg-målmanden, Peter Friis, begik straffespark.  Og det udnyttede Kjartan Finnbogason, da han udlignede til 2-2 efter 63 minutter.

Fire minutter efter var den igen gal foran hjemmeholdets mål, da André Bjerregaard bragte Horsens foran for første gang i kampen med 3-2.

Viborg havde enkelte chancer i slutningen af kampen, men Lasse Kryger, der åbnede målfesten for AC Horsens, satte endeligt punktum, da han sparkede den i mål til 4-2.

Oprykkerne fra AC Horsens ligger dermed på en sjetteplads i superligaen. Næste gang gælder det løverne fra FCK.