AC Horsens henter Vejle-spiller

AC Horsens har skrevet kontrakt med talentfulde Erik Marxen, der skifter på en fri transfer fra Vejle Boldklub Kolding efter denne sæson.

Den 22-årige venstre back har markeret sig med en række stærke præstationer i 1. division og AC-cheftræner Johnny Mølby ser frem til samarbejdet.

- Erik Marxen er en ung venstre back, der har en god forståelse for spillet, er dygtig med bolden, spiller med stor energi. Han spiller på et højt niveau, men han bliver endnu bedre, og vi er ikke i tvivl om, at vi kan udvikle ham til at blive en rigtig dygtig superligaspiller, siger Johnny Mølby.

Erik Marxen har sat sin underskrift på en tre-årig kontrakt, og han glæder sig til at rykke karrieren nordpå til sommer.

- Baggrunden for mit skifte er, at jeg har brug for luftforandring og nye sportslige udfordringer på et højere niveau, hvor jeg kan bevise mig overfor nye mennesker. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af AC Horsens, der blandt andet lægger vægt på hårdt arbejde, og jeg ser os som et ideelt match. Jeg kender et par af spillerne i forvejen, og de har fortalt mig om det gode sammenhold, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af, siger Erik Marxen.