TV der bevæger dig

AC Horsens og AGF sparker superligaen i gang

Fire rutinerede navne er væk og en række nye spillere er med, når AC Horsens fredag aften løber på Ceres Park i Aarhus til sommer-premieren på superligaen mod AGF.

Billedet er fra sidste sæson, hvor de to hold mødtes.

Mads Døhr Thychosen, til højre, med superligaerfaring fra FC Midtjylland er med i AC Horsens-truppen mod AGF. Foto: Claus Bech, Scanpix

1 af 2

Alexander Ludwig, Simon Okosun og målmanden Jesse Jeronen får alle superliga-debut fredag aften - og Mads Døhr Thychosen med superligaerfaring fra FC Midtjylland er med i truppen.

Alle Horsens-spillerne og manager Bo Henriksen ser frem til at spille om point igen, selvom de er klar over,at der venter en svær opgave mod et AGF-mandskab, der har hentet en række profiler henover sommerpausen. 

Modsat så har Horsens sagt farvel til rutinerede kræfter som Martin Albrechtsen, Kim Aabech, Conor O'Brien og André Bjerregaard.

Læs også AC Horsens henter finsk landsholdsmålmand i Fulham

- Vi vil gøre vores ypperste for at drille storfavoritterne fra AGF, men vi må også erkende, at vi i løbet af kort tid har skiftet ud på mange positioner, så vi er nok ikke så sammenspillet, som vi gerne vil være. Derudover må vi undvære tre store profiler som Hallur Hansson, Mathias Nielsen og Peter Nymann i de første runder, siger Bo Henriksen inden kampen til klubbens hjemmeside.

Vi vil gøre vores ypperste for at drille storfavoritterne fra AGF

Bo Henriksen, manager, AC Horsens.

Sønderjyske indleder sæsonen lørdag klokken 18.30, hvor Randers FC kommer på besøg på Sydbank Park i Haderslev.

Esbjerg fB, Vejle Boldklub og Fredericia FC venter et par uger med turneringsstarten, da den næstbedste række først går i gang torsdag den 27. juli med kampen mellem nedrykkerne Esbjerg fB og FC Fredericia.

Læs også Følg AC Horsens på udebane til halv pris

Mere sport