AC Horsens sælger profil til FC Midtjylland

AC Horsens har solgt Bubacarr Sanneh til FC Midtjylland, der får glæde af forsvarsprofilen fra årsskiftet.

Bubacarr Sanneh skiftede til AC Horsens fra Real De Banjul FC for tre år siden, og han har siden udviklet sig til at blive en markant profil i superligaen. 

AC Horsens-manager Bo Henriksen er stolt over, at AC Horsens nu kan sende Bubacarr Sanneh videre til næste step i karrieren.

quote

Vi er utroligt glade for, at vi har været med til at dygtiggøre Bubacarr Sanneh, der har været igennem en fantastisk udvikling i AC Horsens.

Bo Henriksen, cheftræner og manager, AC Horsens

- Vi er utroligt glade for, at vi har været med til at dygtiggøre Bubacarr Sanneh, der har været igennem en fantastisk udvikling i AC Horsens. Han er et godt eksempel på, at vi som fodboldklub er dygtige til at udvikle fodboldspillere, og vi er stolte på Bubas vegne over, at han nu får sit ønske om et skifte opfyldt. Det har han kæmpet hårdt for, og det er fuldt fortjent, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse om salget.

- Der er snart kun et halvt år tilbage af kontrakten, og derfor skulle salget være nu. Vi får en mindre transfersum for en spiller, der kun har kort tid tilbage af sin kontrakt, men salget indeholder en rigtig fin videresalgsklausul, der kan være indbringende på sigt, så det skal også ses som et langsigtet salg, fortæller Bo Henriksen.

Bubacarr Sanneh kom til AC Horsens som et ubeskrevet blad, men han har taget store skridt, og nu er han klar til at tage hul på næste kapitel i sin karriere.

- Folk i AC Horsens har været som en familie for mig, og det har været en stor ære at spille i klubben. Jeg er meget taknemmelig for at være en del af klubben, og jeg vil gerne takke alle i klubben for at hjælpe mig til den position, jeg har i dag. Jeg skiftede fra min klub i Gambia til AC Horsens, fordi jeg havde brug for nye udfordringer, og det er også derfor, jeg skifter til FC Midtjylland til årsskiftet, siger  Bubacarr Sanneh. 

Bubacarr Sanneh får fire år i FC Midtjylland og starter i klubben ved transfervinduets åbning den 1. januar 2018.