AC Horsens sælger profil til OB

AC Horsens har solgt Lasse Kryger til OB, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning på en to-årig kontrakt.

AC Horsens topscorer fra denne sæson Lasse Kryger skifter Horsens gule trøje ud med OBs stribede. Den målfarlige kantspiller bytter dermed et kommende år i 1.division ud med et år i landets bedste række.

- OB kom med et godt tilbud til mig, de har spændende planer for mig og holdet i fremtiden, jeg bor i Odense, og jeg vil gerne spille i Superligaen igen, så det gik op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at bidrage med mine kvaliteter i OB, og jeg ser frem til en spændende sæson, siger Lasse Kryger om sit skifte.

I Horsens er de naturligt kede af at miste en af deres profiler, men efter fire år i den gule trøje, har de på direktionsgangene i Horsens også haft respekt for kantspillerens ønske om nye græsgange.

- Vi lægger vægt på værdier som sammenhold, ydmyghed og hårdt arbejde, og Kryger har passet perfekt ind som menneske og fodboldspiller, men han har ikke lagt skjul på, at han gerne vil spille i Superligaen igen, og vi har fuld forståelse for, at han har valgt at fortsætte karrieren i en af de store klubber i dansk fodbold. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med næste kapitel i karrieren, fortæller Henrik Ravn, administrerende direktør i AC Horsens.

Lasse Kryger scorede i denne sæson 12 mål for AC Horsens.