Advarsel: Sorte billetter i omløb

På trods af adskillige advarsler om sorte billetter, køber koncert-hungrende folk stadig tvivlsomme billetter. Oven i købet til overpriser. Det får koncert-arrangør i Horsens til at komme med en advarsel.   

Frank Panduro, koncertarrangør og direktør i Horsens & Friends, er aktuel med en koncert med det ameraisknek band Bon Jovi den 19. juni til næste år. Men han måber over folk, der køber billetter uden at tænke sig grundigt om: 

- Når salget af billetter til Bon Jovi-koncerten først starter officielt på lørdag den 6. november og de eneste officielle billet-salgskanaler er Billetlugen.dk og landets Fona-butikker, kan det undre mig, hvis nogle koncertgængere kan finde på, eks. at købe billetter på udenlandske Euroteam.net til denne koncert allerede nu, og til omkring den dobbelte pris, siger han.

Snydt af fupmagere

 ? Vi har set tusinder af folk, som blev snydt af falske billetudbydere til Rolling Stones, AC/DC, U2 og sidst her også til Helene Fischer-koncerten. Det gør mig virkeligt ondt, at se folk, som rejser i god tro, til en koncert i Horsens, hvor de har brugt mange penge på falske billetter og rejseudgifter, hotelovernatning m.m. for så at blive afvist ved indgangen. Og nogle gæster kan ikke forstå, at de er blevet taget ved næsen af nogle plattenslagere, og forstår slet ikke hvorfor vi ikke bare kan lukke dem ind. Nogle reagerer endda med at blive sure på os. Så derfor advarer vi på forhånd. Køb nu billetten det rigtige sted, opfordrer Frank Panduro.