TV der bevæger dig

Back reddede et point til Horsens

Horsens-backen Anders Nøhr reddede et FCN-forsøg på målstregen og scorede det udlignende mål i 1-1-kampen. Og Horsens ligger for anden runde på førstepladsen i superligaen.

Marginalerne var bestemt på Horsens-spilleren Anders Nøhrs side i udekampen mod FC Nordsjælland, hvor backen både udlignede til slutresultatet 1-1 og reddede et nærgående FCN-forsøg på målstregen.

Klar som fast skytte

Og selvom det efter 5000 minutters superligafodbold for AC Horsens kun var Nøhrs andet mål, mener han selv, han nu er klar til at være fast skytte for jyderne.

- De andre var begyndt at blive lidt sure over, at jeg ikke scorede på frispark, og det er Martin Retov, som plejer at sparke, men han var ikke med i dag.

- Fremover sparker Anders Nøhr de frispark, siger målscoreren om sig selv i tredje person til spn.dk.

Målmandsdrop

Frisparket, der blev sendt i mål efter en times spil, burde egentlig have været blokeret af hjemmeholdets keeper, Jesper Hansen, der så bolden suse ind i den side af målet, som han selv burde have dækket.

- På papiret er det jo hans hjørne, men jeg kunne se, at han ikke havde så godt et udsyn.

- Når man får frispark så tæt på mål, som vi gjorde det, er det meget svært for målmanden at gøre noget, hvis sparket sidder hårdt og præcist i det lange hjørne, siger Anders Nøhr.

Efter 1-1 på Farum Park søndag eftermiddag har AC Horsens med fire point i to kampe fået en god begyndelse på sæsonen, mens FC Nordsjælland blot har et enkelt point efter at have tabt sæsonens første opgør mod OB.

Mest sete på tvsyd.dk