Bagmænd sigtet i kæmpe narkosag

To bagmænd og en mellemmand er tiltalt i en narkosag om indsmugling af i alt 20 kilo heroin og kokain. Seks er allerede idømt længere fængselsstraffe.

Igennem halvandet år har Task Force Vest og Rejseholdet efterforsket en større narkosag, der nu kulminerer med sigtelsen af to narkobagmænd og en mellemmand. Det skriver Sydøstjyllands Politi tirsdag i en pressemeddelelse.

Tre personer anklages for at stå bag indsmugling af i alt 20 kilo kokain og heroin fra Holland til Horsens.

Der er tale om to danske mænd fra Horsens på henholdsvis 30 og 35 år. Den sidste anklagede i sagen er en 40-årig hollænder, der i maj blev udleveret til retsforfølgning i Danmark.

Sigtelsen er kulminationen på en lang efterforskning som Task Force Vest har gennemført. Task Force Vest efterforsker blandt andet bandekriminalitet og organiseret kriminalitet.

Sagen to fart da to narkosmuglere blev anholdt i juni 2014 for at forsøge at indsmugle halvandet kilo narkotika. I slutningen af 2014 anholdt politiet yderligere fire personer for at smugle narkotika ind i landet. De seks har alle tilstået og er blevet dømt mellem knap fire- og syv års fængsel. Desuden er en mellemmand idømt otte et halvt års fængsel.

Og nu er altså også de to formodede bagmænd og yderligere en mellemmand sigtet i sagen, der forventes at blive domsforhandlet over 11 dage.