TV der bevæger dig

Bar udsat for hærværk

Natten til søndag blev GranBar i Horsens udsat for hærværk. Det ærgrer personalet, at nogen kan finde på at ødelægge barens udendørs oase.

Sådan så det ud ved GranBar i Horsens, efter to gerningsmænd havde begået hærværk på barens udendørs område. Foto: GranBars facebookside

- Hjælp, del, spred ordet.

Sådan lyder det i en facebookopdatering fra GranBar søndag.

Klokken 04.08 natten til søndag begik to hætteklædte mænd hærværk på syv store blomsterkrukker, der stod udenfor baren på Søndergade i Horsens.

- Vi ærgrer os over, at man ikke kan få lov til at præge bybilledet uden et par sørgelige personer skal komme i vejen, lyder det i facebookopdateringen.

Nu håber personalet, at folk vil rette henvendelse, hvis de kender noget til sagen.

- Vi er allerede ved at finde nye krukker og åbner selfølvfølgelig i morgen i nye klæder. Vi belønner eventuelle henvendelser, der kan lede os i retningen af de skyldige, med vores findeløn = Tapas for 10 gæster. Send meget gerne en besked til os her på facebook eller skriv en kommenter, lyder opfordringen i facebookopdateringen.

 

Her er hele opdateringen fra GranBar i Horsens, efter baren natten til søndag blev udsat for hærværk. Foto: Facebookopdatering fra GranBar

 

 

Mest sete på tvsyd.dk