Bonderøvene og verdensstjernerne 4: Franks farvel

Springsteen, U2, Madonna - de og mange flere verdensstjerner har sat Horsens på det musikalske verdenskort. Manden bag, Frank Panduro, går på pension om få dage. Her kan du se 4. afsnit af serien.

Frank Panduro har gennem 25 år været Danmarks førende kultur-købmand. Han har skabt utallige folkevandringer, når musikalske verdensstjerner har gæstet Horsens.

Om få dage - den 1. januar stopper han som direktør for Horsens and Friends – en epoke slutter. Først i fire kortere og til sidst et timelangt program fortæller TV SYD den fantastiske historie om 25 år, der forandrede Horsens og omegn. 

Vi hører musikken med bl.a. Bob Dylan, David Bowie, Rolling Stones, Paul McCartney, Elton John, Bruce Springsteen, U2 og Metallica. Og programmet giver os også alle de sjove historier om stjernerne bag scenen.

Program 4

Den 1. januar 2018 stopper Frank Panduro som direktør for Horsens & Friends. En epoke slutter.

I programmet får vi forklaringen på, hvorfor Niels Hausgaard er Frank Panduros favorit kunstner. Og så er vi helt tilfældig vidne til, at koncertarrangøren får tilbudt endnu et verdensnavn til sommeren 2018 via en SMS.

Og så skal der sælges 35.000 billetter til en Rammstein koncert – gerne hurtigst muligt – så der ikke skal aflyses - ligesom dengang med Paul McCartney; en aflysning, der kostede Horsens & Friends 13 mio. kr…