Børn laver stomp-forestilling af skrald

Elever fra Horsens Musikskole opfører lørdag en stomp-forestilling på genbrugspladsen i Horsens med affald samlet fra pladsen.

Stomp er en musikgenre, hvor man bruger alverdens objekter til at skabe musik. Den erfarne stomp-artist Peter Stavrum har optrådt i stomp-forestillinger over hele verden, men nu er han taget til Horsens, hvor han hjælper den lokale musikskole med en forestilling.

quote

Vi har fået et godt publikum med, og folk, der kører ind på genbrugspladsen med deres trailere får et smil med på vejen.

Knud Mortensen, afdelingsleder, Horsens Musikskole

- Vi har haft vores egen container på Horsens Genbrugsplads, hvor eleverne har samlet skrammel, der kan bruges til forestillingen. I dag er vi så ude på genbrugspladsen igen, hvor vi opfører den forestilling, eleverne har lavet, siger Knud Mortensen, afdelingsleder, Horsens Musikskole.

Og forestillingen forløber tilsyndeladende som planlagt.

- Det går rigtig fint. Vi har fået et godt publikum med, og folk, der kører ind på genbrugspladsen med deres trailere, får et smil med på vejen, fortæller Knud Mortensen. 

Forestillingen udføres i forbindelse med det landsdækkende dansetiltag Ta' Fat Om Dansen, der tilbyder danseaktiviteter til alle aldre. Pengene til projektet kommer fra Nordea-fonden.