Bundproppen slog de gule østjyder

AC Horsens tabte lørdag med 2-1 hjemme mod Superligaens bundhold Viborg.

Det kører ikke rigtig for AC Horsens i øjeblikket. Med lørdagens nederlag er det tredje nederlag i træk.

Cheftræner Bo Henriksen måtte se sig slået af en Viborg-hold, der var bedre på dagen.

Efter 21. minutters spil bragte Serge Deble udeholdet på sejrskurs med scoringen til 1-0. Stillingen ved pausen.

Stemningen på Casa Arena sank yderligere i 2. halvleg, da Christian Sivebæk udbyggede føringen og bragte gæsterne i front med 2-0.

Det var derfor en ringe trøst, at Hallur Hansson reducerede til 1-2 i kampens 73. minut. For det blev ikke til yderligere scoringer, og Viborg vandt kampen 2-1.

Efter lørdagens hjemmebanenederlag må de gule fra Horsens tage til takke med en placering som nummer otte. Viborg rykker fra sidstepladsen over både Esbjerg og den nye bundprop OB.