Byråd skal afgøre Horsens-havnedirektørs fremtid

Det bliver byrådet i Horsens, der på et lukket møde tirsdag afgør fremtiden for byens suspenderede havnedirektør.

Torsdag middag mødes bestyrelsen for Horsens Erhvervshavn for at drøfte det videre forløb i sagen om havnens suspenderede direktør Peter Larsen. 

Havnechefen har allerede indrømmet, at han har skrevet falske navne på bilag fra tre middage, mens  han reelt havde sin egen hustru og datter med på restaurant og betalte med havnens kreditkort. Efterfølgende er havnedirektøren blevet skilt - og ekskonen har i et bittert skilsmisseforløb brugt sin viden mod havnedirektøren.

Efter omtale af sagen i Horsens Folkeblad blev Peter Larsen mandag den 9. november suspenderet som havnedirektør.

I dag mødes havnebestyrelsen for at drøfte sagen - men det bliver byrådet i Horsens, der på et lukket møde tirsdag, afgør havnedirektørens fremtid. Det oplyser formanden for Horsens Erhvervshavn, Per Løkken, til TV SYD.

- Der kommer ikke nogen offentlig melding om bestyrelsens indstilling til byrådet. Der en række formalia, som skal overholdes, da der jo er tale om en personsag, så først efter behandlingen på det lukkede byråsdmøde tirsdag, kan vi melde noget ud, siger formanden for Horsens Erhvervshavn, Per Løkken, inden torsdagens bestyrelsesmøde.