Danish Crown afviser at have truet med lukning

Medarbejdere på Danish Crown-slagterier i Horsens og Blans er aldrig blevet truet med lukninger, sådan som fagforening påstår. Det siger Danish Crown til Ritzau.

De ansatte på Danish Crowns fem store slagterier i Sæby, Herning, Horsens, Blans og Ringsted er aldrig blevet stillet det samme ultimatum, som på mandag kan betyde, at slagterimedarbejderne på Bornholm står uden job.

Det fastslår kommunikationsdirektør Anne Villemoes, efter at slagteriarbejdernes fagforening (NNF) onsdag påstod, at Danish Crown i begyndelsen af året truede med, at de fem slagterier ville blive lukket, hvis ikke de ansatte gik med til at gå 8,5 procent ned i løn.

- Der har aldrig været diskuteret otte procents lønnedgang på de andre slagterier. Det er første gang, det er fremme på Bornholm, siger kommunikationsdirektør Anne Villemoes til Ritzau.

- I Horsens har vi bygget verdens mest moderne slagteri. Det er 10 år gammelt og har kostet to milliarder kroner. Det er næsten til et satireprogram at hævde, at vi har truet med at lukke Horsens, siger kommunikationsdirektøren.