TV der bevæger dig

Direktør glæder sig over fodbold-aftale

Fodboldklubberne glæder sig over, at der i overtiden er indgået en overenskomst med spillerne. ­­­- Nu kan vi koncentrere os om at spille fodbold, siger Henrik Ravn, direktør i AC Horsens, til TV SYD.

Henrik Ravn, direktør i AC Horsens, glæder sig over ny overenskomst.

Henrik Ravn proklamerede for to dage siden, at han hellere ville have en konflikt end en halvdårlig aftale.

- Jeg har ikke set aftalen i detaljer, men jeg hører, at den skulle være mere klar og gennemsigtig end den gamle, siger han til morgen til TV SYD.

Han noterer, at overenskomsten giver spillerene bedre vilkår på en række punkter. Og det glæder ham.

- Vi vil spillerne det bedste, og vores kamp er ikke med dem, skrev han onsdag på klubbens hjemmeside. Slet ikke. Den er med Spillerforeningen. Spillerforeningen kræver adgang til klubbernes indtægter, og de kræver indflydelse på og ret til at bestemme, hvad klubberne gør og hvornår, de gør det.

Henrik Ravn håber at den nye aftale er mere gennemskuelig og klar.

- Der har været alt for mange sager, som har stjålet tid fra klubberne. F.eks. sagen om feriepenge. Med en mere klar aftale, kan vi koncentrere os om det, vi gerne vil: At spille fodbold.

De mange sager, der har været tidligere, kan have to årsager: Enten at reglerne bliver overtrådt ? eller at de er så uklare, at begge sider ikke kan forstå dem, siger Henrik Ravn. Men det problem er vi forhåbentlig ude over.