TV der bevæger dig

Død og mysterier er fortsat populært i Horsens

Det er endnu ikke opgjort, hvor mange billetter messen har solgt i år. Årets åbning giver en fornemmelse af, at messen stadig bliver mere populær.

Skal man blot tolke ud fra køen til årets Krimimesse, så ser det ud til, at årets messe bliver endnu en succes. Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Sidste år gæstede over 6000 mennesker Krimimessen i Horsens. Det var rekord. I denne weekend slår krimimessen igen dørene op for bogorme.

Noget tyder på, at messen igen i år bliver en succes. Det fortæller Vibeke Johansen, der er arrangører af messen.

-Det er gået meget, meget godt. Det er simpelthen væltet ind med mennesker. Ser vi det fra arrangør-side, så har det været en stor succes, siger Vibeke Johansen.

i har ikke kigget på billetsalg, men jeg har hørt nogen sige, at der aldrig har været så mange til åbningen før.

Vibeke Johansen, arrangør

Alligevel tør arrangøren ikke melde ud, hvorvidt sidste års besøgsrekord bliver slået.

-Det er min fornemmelse, at der er lidt flere mennesker. Vi har ikke kigget på billetsalg, men jeg har hørt nogen sige, at der aldrig har været så mange til åbningen før. Det kan være et pejlemærke, siger Vibeke Johansen.

Kommer igen og igen

Marianne Øfjord er gæst på krimimessen igen i år. Hun kommer for at opleve stemningen og se alle de nye bøger.  For det der krimi, det rykker bare i hende.

- Krimier kan bare noget. Det er spændingen, plottet. Jeg kan ikke helt forklare, hvad det er. Det gør bare et eller andet ved mig at læse krimier. Prøve at løse mysteriet og så læse den sidste side, og så er det helt anderledes, end man tror, siger Marianna Øfjord. 

Krimimessen i Horsens fortsætter weekenden ud. 

Mere kultur