TV der bevæger dig

Dødsulykke på E45: Dræbte kvinder var fra Vejle og Fredericia

Navnene på de to kvinder, der mistede livet i den voldsomme trafikulykke fredag på E45, er nu blevet offentliggjort. Det skriver Horsens Folkeblad.

De to kvinder, der blev dræbt i den voldsomme ulykke på E45 nær Hedensted fredag, var 19-årige Julie Lystlund Christiansen, Skærbæk, og 21-årige Sarah Lønne Grønbæk, Vejle. Det skriver Horsens Folkeblad.

Ulykken skete fredag den 5. december omkring klokken 8, da en lastbilchauffør overså, at trafikken var gået i stå i begge spor omkring afkørslen til Horsens Syd i det nordgående spor. Det skyldtes et trafikuheld tidligere på morgenen.

Lastbilen, der havde en sættevogn monteret, ramte først en 54-årig bilist fra Esbjerg i det inderste spor. Bilen blev, sammen med flere andre køretøj, mast op mod en anden lastbil, der holdt længere fremme i køen, og den 54-årige esbjergenser blev dræbt på stedet.

Lastbilchaufføren fortsatte over i det andet vognspor, hvor den ramte bilen med de to kvinder. 21-årige Sarah Lønne Grønbæk var chauffør den dag, og 19-årige Julie Lystlund Christensen var passager. Begge kvinder døde øjeblikkeligt. Ved ulykken blev tre personer dræbt, otte kvæstet og 13 køretøjer var impliceret.

Lastbilchaufføren, der er en 23-årig mand fra Randers, blev i weekenden sigtet for uagtsomt manddrab.

Sarah Lønne Grønbæk vil blive begravet fra Toftlund Kirke fredag den 12. december klokken 11. Julie Lystlund Christiansen vil blive bisat lørdag den 13. december klokken 14 ved Taulov Kirke.