TV der bevæger dig

Drabsforsøg i Horsens

Der blev fredag aften affyret flere skud mod en bil i Horsens. En 28-årig mand blev ramt, men han er ikke i livsfare.

Politiet var mødte talstærkt op til skudepisoden. Foto: Peter Erfurt.

Fredag aften blev der affyret flere skud mod en bil i Tordenskjoldsgade i Horsens. En person er såret, og overført til hospitalet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi. Politiet er massivt til stede på gerningsstedet, og har afspærret dele af Tordenskjoldsgade.

- Der bliver skudt flere gange mod en bil med flere personer i. En 28-årig mand i bilen bliver ramt, og hans tilstand er kritisk. Men er han uden for livsfare, fortæller Brian Voss Olsen, chef for specialefterforskningsenheden ved Sydøstjyllands Politi, til Ritzau.

En sort bil, formentlig en Audi, er set forlade stedet umiddelbart efter, at skuddene blev affyret omkring klokken 21.25.

- Vi vil meget gerne tale med personerne i den sorte bil eller med vidner, der har set bilen, siger Brian Voss Olsen.

Adskillige politifolk er i gang med at lede efter tekniske spor og beviser. Desuden afhøres en række personer, der var vidner til skudepisoden.

Politiet er endnu ikke klar over, hvem der affyrede skuddene, men ifølge Brian Voss Olsen tyder meget på, at gerningsmændene bevidst gik efter de personer, der befandt sig i bilen.

- Det lader ikke til at være en tilfældighed, at det netop var den bil, der blev skudt på. Om det er bande- eller rockerrelateret kan vi hverken bekræfte eller udelukke, siger efterforskningslederen.

Et øjenvidne fortæller til Horsens Folkeblad, at han først hørte fem-seks hurtige skud efterfulgt af yderligere to skud kort efter.

- Vi har afspærret en del af Tordenskjoldsgade, og er i færd med at afhøre de personer, der befandt sig i gaden på gerningstidspunktet, fortæller Brian Voss Olsen.

Mest sete på tvsyd.dk