TV der bevæger dig

Du kan cykle til Giro-start

Hvis du har penge, kan du få lov til at fornemme starten på Giro dItalia i Horsens - eller komme helt tæt på, når der køres rutebyerne, bl.a. Juelsminde. I disse dage sættes særlige VIP-pakker til salg.

Giro d'Italia har lagt tre etaper i Danmark til maj.

I forbindelse med tredje etape i Horsens - den 7. maj - laves et særligt VIP cykelløb. Et begrænset antal virksomheder får mulighed for at "købe et cykelhold" og fylde det op med kunder og merarbejdere.

Kører efter feltet

Holdene på ni personer får lov til at opleve cykelløbet som cykelryttere.
VIP-eventen vil bestå af en hel dag med forskellige cykelaktiviteter. Kulminationen bliver, når cykelholdet -  i special-designet cykeltøj - kører den 15 kilometer lange rundstrækning i Horsens - lige efter at den professionelle Giro-peloton er kørt forbi.
 
Det bliver således muligt at mærke suset fra tilskuerne og den intime oplevelse af bycykelløb. 

Tæt på

Der bliver også solgt VIP-arrangementer flere af byerne på ruterne, bl.a. Odder og Juelsminde.  VIP-pakkerne bringer deltagerne helt tæt på løbet, både i målområderne i Herning og Horsens og ude på ruten, når feltet passerer.

Og ude på ruten er der som sædvanlig en reklamekaravane, som underholder og smider vareprøver ud til tilskuerne, der venter.

Tre etaper

Tre etaper af det italienske cykelløb er henlagt til Danmark i maj.

1. etape køres i Herning - som enkeltstart.

2. etape har start og mål i Herning og går vestpå over Ringkøbing, Søndervig, Lemvig, Struer og Holstebro med mål i Herning.

3. etape har start og mål i Horsens og slår en sløjfe omkring Juelsminde inden turen går over Odder til Ejer Bavnehøj, Brædstrup og retur til Horsens.

Det er første gang, Giro d?Italia gæster Skandinavien.

Bag Giro-starten står Herning Cykle Klub, Herning og Horsens Kommuner, Region Midtjylland samt Sport Event Denmark.

Giro d?Italia bliver set af 300 millioner tv-seere verden over.