En kæmpe i en række af giganter

Onsdag kommer endnu en stor kunstner til Horsens, når Bruce Springsteen går på scenen i Casa Arena.

Når Bruce Springsteen onsdag træder ind på scenen foran 30.000 tilskuere, så er han en i en lang række af store kunstnere, som Horsens har fået til byen.

- Folk har bedt om Bruce, og nu kommer han, og det er kæmpe stort. Han er indbegrebet af mand og amerikaner, så folk kan forvente tre en halv times koncert for fuld skrue. Han har mange dedikerede fans, og de ved, hvad de kommer efter, og hvad de får, siger arrangør Frank Panduro til TV SYD.

Siden 2000, hvor Bob Dylan optrådte, har byen blandt andet haft besøg af Paul McCartney, Rolling Stones, David Bowie, Elton John, Madonna, Metallica, U2 og mange flere. Og i ifølge Frank Panduro er det hele byen, der holder gang i de store koncerter.

- Først og fremmest har vi nogle sponsorer, der bare vil det her. Samtidig er der rigtig mange borgere og frivillige, der har et stort engagement, og koncerterne er noget, som byen er stolt over. En smule held skal der også til.

Når Bruce Springsteen forlader scenen i morgen, så er arrangørerne allerede i gang med at få det næste store navn til byen, og her hjælper borgerne også til.

- Jeg får opkald fra folk på deres ferie, som hører et nummer, og ringer til mig for at få kunstneren til byen, så det stopper ikke her, siger Frank Panduro.

Skal du med til koncerten i morgen? Tag dine billeder og videoer på Facebook eller Instagram med #brucetvsyd. Så samler vi alle de fede øjeblikke fra koncerten på tvsyd.dk.