En rigtig god ide at få ejendomsskatten betalt - ellers kan tvangsauktion være konsekvensen

Flere husejere i Horsens og Hedensted kommuner er tæt på at ryge på tvangsauktion. De har nemlig ikke betalt ejendomsskat, og nu er kommuners tålmodighed hørt op.

Det er en god ide at få betalt ejendomsskatten, hvis den ikke skulle være betalt til tiden.

Siden februar i år har kommunerne overtaget opkrævning af ejendomsskatten fra Skat, og hvis ikke du betaler ejendomsskatten inden den 2. juni, så har Horsens og Hendensted kommuner tænkt sig at sende dit hus på tvangsauktion.

quote

Hvis der ikke er sket indbetaling, vil de første borgere og virksomheder allerede fra fredag den 2. juni modtage besked om, at der vil blive foretaget udlæg i deres ejendom, og at ejendommen på den baggrund kan blive solgt på tvangsauktion

John Johansen, afd.leder, Regnskab og Opkrævning, Horsens Kommune

I Hedensted skylder 286 borgere og virksomheder 1,4 mio kroner i ejendomsskat, og i Horsens skylder 500 borgere mere end tre mio kroner.

Begge kommuner er kun få uger fra at gøre alvor af truslen om at sende de skyldiges huse på tvangsauktion.

Ifølge John Johansen, der er afdelingsleder i Regnskab og Opkrævning i Horsens Kommune, er det meget vigtigt, at borgerne og virksomhederne tjekker deres e-Boks for indkomne beskeder, og eventuelle rykkere for manglende betaling, som er sendt ud til alle, der ikke har betalt.

- Hvis der ikke er sket indbetaling, vil de første borgere og virksomheder allerede fra fredag den 2. juni via deres e-Boks modtage en underretning om, at der vil blive foretaget udlæg i deres ejendom, og at ejendommen på den baggrund kan blive solgt på tvangsauktion, siger John Johansen til TV SYD.