Endelave By får Landsbyprisen

Region Midtjylland har givet Endelave By årets landsbypris. Prisen og de 150.000 kroner, der følger med, vækker jubel i landsbysamfundet.

Tænk, hvis der stod frodige frugttræer langs vejene på Endelave. Et smukt syn og derudover en evig kilde til friske æbler, pærer, blommer og moreller til de 197 øboere.
er fra Region Midtjylland.

Frugttræer

Ideen med at plante frugttræer er bare en af mange ideer til, hvad de 150.000 kroner, som følger med Region Midtjyllands landsbypris, skal bruges til.
 
Det fortæller formanden for Endelave Beboerforening Bent Hindrup, der onsdag blev orienteret om, at Regionsrådet for Region Midtjylland har udpeget hovedbyen på hans ø som modtager af årets landsbypris.
Selve prisoverrækkelsen finder dog først sted til foråret, men allerede nu glæder øboerne sig.

Udviklingsplan på vej

- Vi er vildt begejstrede. Nu får vi endnu større mod på at tage sagen i egen hånd og udvikle vores område, siger Bent Hindrup.

På den forestående generalforsamling vil deltagerne formentlig beslutte at udarbejde en udviklingsplan, der rækker mange år frem. Foreningen vil opfordre alle øboere til at komme med forslag til anvendelsen af de 150.000 kroner.