Esbjerg fB og AC Horsens har høj risiko for nedrykningskampe

Efter nederlag fredag aften i superligaen må både AC Horsens og Esbjerg fB leve med høj risiko for at skulle spille nervepirrende playoffkampe om at undgå nedrykning.

Værst ser det ud for Esbjerg, der tabte til OB med 3-0 i en kamp, hvor Esbjerg var presset tilbage det meste af kampen og ikke havde meget at byde på.

 AC Horsens blev besejret 2-0 ude mod formsvage Randers FC i en kamp, hvor gæsterne var meget sjældne gæster foran hjemmeholdets mål. Dermed har cheftræner Bo Henriksens mandskab blot hentet tre point i holdets sidste syv kampe. 

quote

 Det nederlag var et tilbageslag ud over det sædvanlige. Nu må vi ud og vise noget helt andet

Bo Henriksen, cheftræner, AC Horsens.

Hvis ikke Horsens yder bedre end fredag mod Randers, undgår holdet ikke nedrykningskampe, mener Bo Henriksen.

- Det nederlag var et tilbageslag ud over det sædvanlige. Nu må vi ud og vise noget helt andet. Vi skal ikke se på tabellen nu, vi skal udelukkende have fokus på vores egen indsats, siger træner Bo Henriksen til Ritzau.

AC Horsens er med 30 point to point efter OB på den nedrykningssikrede andenplads i Pulje 1 i nedrykningsspillet med fire runder tilbage af gruppespillet.

Esbjerg har derimod isoleret sig i bunden af puljen, og chancerne for at undgå nedrykningsplayoff er spinkle. Esbjerg er syv point efter OB med fire kampe endnu at at spille.