TV der bevæger dig

Fodboldtræner tiltalt for sex med mindreårig

En 45-årig mand fra Horsens er tiltalt for i to et halvt år at udnytte sin position som fodboldtræner for en nu 15-årig pige. Sagen skal for retten torsdag.

Foto: Arkiv

Igennem en periode på to et halvt år skulle en 45-årig mand fra Horsens angiveligt have krænket en mindreårig pige ved at have et seksuelt forhold til hende.

Manden er tiltalt for bl.a. at have befølte hende, sendt uanstændige sms?er til hende med nøgenbilleder af sig selv, og for at have fået hende til at gøre det samme.

I et enkelt tilfælde er han tiltalt for at have haft samleje med pigen, da hun var 13 år, lige som han er tiltalt for flere tilfælde af forsøg på samleje.

Anklager Christina Bork Hansen vil ikke komme ind på, hvilke beviser der ligger i sagen, men hun mener, at der nok skal falde dom i sagen.

- Der er beviser nok til, at vi regner med, at manden kan blive dømt. Vi rejser ikke tiltale i en sag, hvis vi ikke mener, vi har noget at komme med, siger hun til TV SYD.

Sagen behandles ved en domsmandssag på torsdag i Retten i Horsens. Den tiltalte nægter sig skyldig, men risikerer op til otte års fængsel, hvis retten kender ham skyldig.

Overgrebet mod pigen blev opdaget november 2013 og meldt til politiet 20. december af Horsens Kommune.

Den 45-årige havde indtil da fungeret som fodboldtræner i FC Horsens gennem mange år.