Fortsat tavshed om Horsens-havnedirektørs skæbne

Direktøren Horsens Erhvervshavn skal først selv orienteres, inden offentligheden får kendskab til den beslutning, som Horsens Byråd tirsdag aften traf om hans fremtid på et lukket byrådsmøde.

Først torsdag morgen venter formanden for havnebestyrelsen Per Løkken at kunne udsende en  pressemeddelelse om havnedirektørens skæbne.

Horsens havns suspenderede direktør Peter Larsen har allerede indrømmet, at han har skrevet falske navne på bilag fra tre middage, mens han reelt havde sin egen hustru og datter med på restaurant og betalte med havnens kreditkort. Efterfølgende er havnedirektøren blevet skilt - og ekskonen har i et bittert skilsmisseforløb brugt sin viden mod havnedirektøren.

Efter omtale af sagen i Horsens Folkeblad blev Peter Larsen mandag den 9. november suspenderet som havnedirektør.

Tirsdag aften var sagen på dagordenen på den lukkede del af byrådsmødet, der drøftede og godkendte en indstilling fra havnebestyrelsens om konsekvenserne for Peter Larsen.

Nu skal resultatet så meddeles havnedirktøren i et anbefalet brev - og derefter får offentligheden altså besked i form af en pressemeddelelse torsdag morgen. Det oplyser formanden for Horsens Erhvervshavn, Per Løkken, til TV SYD.