Glæde i Horsens over god superliga-start

AC Horsens-træner Bo Henriksen er stolt af sit hold efter god start på superliga-sæsonen, hvor Horsens fik et point med hjem fra Aalborg med 1-1 mod AaB.

AC Horsens fik søndag 1-1 efter en sen udligning af AaB i sæsonens første kamp i Superligaen.

AC Horsens kæmpede og fightede igennem hele første halvleg, hvor bl.a. Andre Bjerregaard var tæt på efter et indlæg og et godt skud fra distancen.

I  det 55. minut kom Bubacarr Sanneh først på bolden og headede den ind bag Nikolaj Larsen i AaB målet.

AaB kom dog bedre med hen mod slutningen af kampen og havde bolden mest i den periode. Dette overtag endte med en scoring efter en dobbelt retur i det 89. minut, hvor Markus Holgersson stod fri foran målet og scorede til slutresultatet.

Efter kampen var Horsens-træner irriteret over AaBs sene udligning - men alligevel tilfreds med indsatsen:

- Vi gjorde det fremragende, og jeg er stolt af drengene, sagde Bo Henriksen.

AC Horsens møder i næste kamp Sønderjyske søndag kl 12.00 på CASA Arena.