TV der bevæger dig

Han scorede fra midten og vandt 50.000 kroner

Kevin Nielsen tjente med to skud 50.000 kroner, da han i pausen i DM-finalen mellem Horsens IC og Bakken Bears sikrede sig en stor portion ekstra lommepenge.

00:52

Kevin Nielsen tjente med to skud 50.000 kroner, da han i pausen i DM-finalen mellem Horsens IC og Bakken Bears sikrede sig en stor portion ekstra lommepenge. Foto. TV 2 SPORT.

1 af 2

I pausen i DM-finalen i basketball mellem Horsens IC og Bakken Bears fik Kevin Nielsen fra Horsens muligheden for at tjene en ekstra skilling, hvis han altså kunne sende to afslutninger i kurven. Og det kunne han.

Med to skud  først et straffe og så et skud fra midten, sikrede han sig 50.000 kroner. Fratrækkes billetprisen ved indgangen og måske en enkelt sodavand, så kommer den unge fan fra basketligaens femte finalekamp med en god sum penge.

- Det sjove er, at det er noget som jeg har gået og trænet for sjov, så jeg er super-glad for at det lykkedes, sagde den heldige og dygtige skytte, Kevin Nielsen, efterfølgende til TV 2 SPORT.

Den skudstærke fan har allerede øremærket pengene. De skal nemlig bruges, når han efter sommerferien tager hul på sit sabbatår. 

Kevin Nielsen fik skudforsøget som en del af underholdningen i pausen af den femte finale mellem Horsens IC og Bakken Bears, som IC Horsens vandt 101-64 og dermed fører finaleserien med 3-2..

 

 

 

Mere sport