Hårdt kvæstet cyklist fundet i vejkanten - politiet efterlyser flugtbilist

En 79-årig cyklist blev onsdag morgen fundet kvæstet i rabatten ved hovedvejen mellem Horsens og Silkeborg, lige ud for Hotel Pejsegården ved Brædstrup.

En 79-årig mand blev fundet lige efter klokken ni onsdag morgen i rabatten på rute 52 i østgående retning mod Horsens.

- De foreløbige undersøgelser på gerningsstedet viser, at der formodentlig er tale om, at den 79-årige er blevet påkørt af et køretøj, siger vagtchef Flemming Lau fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

quote

Vi leder nu efter vidner, der har set den ældre cyklist og eventuelt uheldet eller har andre oplysninger, der kan hjælpe os til at opklare sagen.

Flemming Lau, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

- Vi leder nu efter vidner, der har set den ældre cyklist og eventuelt uheldet eller har andre oplysninger, der kan hjælpe os til at opklare sagen og finde frem til køretøjet.

Den 79-årige mand, der er fra lokalområdet, var bevidstløs, da han blev fundet, og hans tilstand er på nuværende tidspunkt kritisk. Han var kørende på en grå herrecykel.

quote

Vi formoder, der er skader på det køretøj, som har påkørt den 79-årige.

Flemming Lau, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

- Uheldet er sket i tiden umiddelbart før kl. 9.11, hvor Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen, uddyber vagtchef Flemming Lau:

- Vi formoder, der er skader på det køretøj, som har påkørt den 79-årige, siger Flemming Lau.

Har du været vidne til uheldet, eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi med at opklare, hvad der er sket, så kontakt politiet via 114.