Havnedirektør i Horsens suspenderet

På et ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag formiddag blev den 52-årige havnechef Peter Larsen fra Horsens Erhvervshavn suspenderet.

Dermed har også Horsens fået en havnesag. Horsens Folkeblad har dokumenteret, at Peter Larsen, som har været direktør i ni år, har fusket med tre bilag.

Havnechefen har begået dokumentfalsk ved at skrive falske navne på bilag fra tre middage, mens  han reelt havde sin egen hustru og datter med på restaurant og betalte med havnens kreditkort.

- Vi har drøftet sagen på bestyrelsesmøde og har besluttet at suspendere Peter Larsen fra sin stilling med øjeblikkelig virkning, siger formanden for havnebestyrelsen, Peter Løkken, til TV SYD.

Han forklarer til TV SYD, at Horsens Havn fik lavet en revisorundersøgelse af bilag fire år tilbage tidligere på året. Den viste ikke uregelmæssigheder.

- Men vi har ikke tjekket navnene på alle bilagene, og der er tale om fire bilag, hvor havnedirektøren har spist uden for Horsens, og der er fundet uregermæssigheder i tre af dem.

Den suspenderede havnechef har frist til 19. november til at forklare sig. Da samles bestyrelsen igen for at afgøre, hvad der skal ske i sagen.

Se mere i TV SYD kl. 19:30.