Hinterseer er hovednavn i Horsens

Når der lørdag er Schlagerfestival i det tidligere statsfængsel i Horsens, er Hansi Hinterseer igen hovednavnet, og det trækker publikummer til.

Hansi Hinterseer er tilbage i Horsens. Og han er ikke alene. Hele lørdagen i det tidligere statsfængsel i Horsens er nemlig afsat til Schlagerfestival 2015, der er arrangeret af Horsens & Friends og dk4. Rossana Rocci skyder festivalen i gang, mens Hansi Hinterseer går på som sidste indslag.

- Ligesom sidste år benytter vi festivalen til at præsentere både kendte og nye navne fra den europæiske schlagerscene, fortæller Frank Panduro, der er direktør for Horsens & Friends, i en pressemeddelelse.

Udover de førnævnte indslag kommer også Die Cappuccinos, Voxxclub, Peter Michael, Madeline Willers, Sonja Christin og Lorena Feller, Maria Voskania og aftenens vært Ole Stephensen. Og det tyder på, at publikum kan lide programmet, for arrangørerne kan stort set melde om udsolgt.

- Billetsalget indtil nu peger mod, at vi også i år får alle pladser besat, siger Frank Panduro i en pressemeddelelse.

Ligesom sidste år har arrangørerne fået specialfremstillet Schlager Hansi-stole, som publikum må tage med hjem, når koncerten er færdig.

Se nedenfor hvordan det så ud, da Rossanna Rocci skød Schlagerfestivalen i gang i Horsens. (Varighed 01:10).