TV der bevæger dig

Hjemmeværnet hjælper med at finde dement 74-årig

Den efterlyste 74-årige mand fra Horsens, der fredag forlod det plejehjem, hvor han bor, er endnu ikke fundet. Nu skal hjemmeværnet deltage i eftersøgningen.

Hjemmeværnet leder efter forsvundet 74-årig. Foto: Nikolaj Toftgaard Jespersen, TV SYD

Politiet har både ledt med hunde og helikopter efter den 74-årige mand. Foto: Local Eyes

1 af 2

Sydøstjyllands Politi har søndag morgen bedt hjemmeværnet om hjælp til at finde en 74-årig mand fra Horsens, som har været væk siden fredag aften. Her forlod manden plejecenteret Lindehøj i Horsens.

- Hjemmeværnet starter oppe omkring plejecenteret, og så får de gennemsøgt området, hvor de blandt andet vil kigge i haver og udehuse, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz til TV SYD.

Læs også Demente Kaj har snart været væk i et døgn: Hjælp politiet

Fredag aften og igennem hele lørdagen har politiet ledt efter den 74-årige med både hunde og helikopter. Sidst på dagen lørdag begyndte organisationen Missing People også at lede i området, inden de måtte stoppe ved mørkets frembrud.

- Vi har haft helikoptere i luften, vi har haft hundepatrulje ude og haft patruljer rundt forskellige steder i byen, hvor vi ved, at han er kommet gennem tiden, siger indsatsleder fra Sydøstjyllands Politi, Carsten Barfod, til TV SYD.

-Jo længere tiden går, des større er risikoen for, at vi ikke finder ham i den tilstand, vi gerne vil finde ham i, siger indsatslederen. 

Den 74-årige mand er dement og dårligt gående. Han er 175 cm. høj, med gråt hår og skægstubbe. Han er ifølge politiet iført mørke cowboybukser og en mørk langærmet trøje. 

Kaj Nielsen har været forsvundet siden fredag aften, hvor han gik fra plejecenteret Lindehøj i Horsens. Foto: privatfoto

Mest sete på tvsyd.dk