Horsens er klar til at tage imod Springsteen og 30.000 gæster

Der er livemusik, caféhygge og koncertstemning i midtbyen, når Horsens onsdag byder tusindvis af forventningsfulde koncertgæster velkommen inden koncerten med Bruce Springsteen.

Når Bruce Springsteen i aften indtager scenen på CASA Arena  er det uden opvarmningsband. Til gengæld varmer Horsens by op allerede fra ved middagstid, så de mange koncertgængere kan få en hel dejlig koncert- og måske feriedag ud af begivenheden.

Også politiet er klar til tage imod de mange gæster - men forventer alene trafikale udfordringer.

quote

B- Det er jo et modent publikum, som Bruce Springsteen tiltrækker

Vagtchef Lars Grønlund, Sydøstjyllands Politi

- Det er jo et modent publikum, som Bruce Springsteen tiltrækker, siger vagtchef Lars Grønlund hos Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

 

Fun facts om koncerten

 

I timerne mellem kl. 13 og 17 vil der traditionen tro ved store koncerter i Horsens være livemusik og masser af Springsteen-stemning på Søndergade.

 

På scenen i KUBEN kan man glæde sig til at høre sanger og sangskriver Louise Juul som bakkes op af Per Zeeberg på guitar, Rasmus Boje-Nielsen på bas og Christian Joen på trommer. Dernæst indtager Danmarks svar på Bruce Springsteen, Michael "The Boss" Christensen, scenen. Michael Christensen er forsanger i The Boss - Tribute to Springsteen, og spiller solo kun med sin Springsteen'ske vokal, guitar og mundharpe.

Lokale Esben Kronborg med band runder liveprogrammet af, bl.a. med numre fra hans nye album, som er lige om hjørnet.

Det er Mærk Byen og KulisseLageret der står bag aktivitetsprogrammet i midtbyen.

 

Skal du med til koncerten? Del dine billeder og videoer på instagram og facebook med hashtagget #BRUCETVSYD. Så samler vi de største øjeblikke på tvsyd.dk.