Horsens henter en vigtig sejr mod OB

På en scoring i første halvleg af Hallur Hansson lykkedes det for AC Horsens at vinde kampen i Odense med 1-0.

Det nyoprykkede superligahold fra AC Horsens fik kæmpet sig til sin anden sejr i sæsonen, og har fortsat kun tabt en enkelt af de første syv kampe.

Sejren kom i hus selvom OB i lange perioder havde bolden mest, men AC Horsens formåede igen at score på få chancer.

Sejren betyder, at AC Horsens rykker op på femtepladsen i tabellen med 10 point.

Nederlaget på 1-0 til Randers FC er foreløbig det eneste i superligaen, og derfor har holdet fået en mere end godkendt start på sæsonen.