Horsens mistede overraskende point i overtiden

AC Horsens spillede onsdag aften på udebane mod Vendsyssel FF. En tidlig scoring til de gule fra Horsens og et rødt kort til hjemmeholdet burde bane vejen for sejr, men en sen scoring ødelagde festen.

Det er tæt i toppen af 1. division om fodbold. Og kampen om den ene oprykningsplads til Superligaen blev ikke mindre tæt onsdag aften. Her spillede divisionens femteplads AC Horsens på udebane mod Vendsyssel FF.

Horsens startede godt i kampen, og de kom foran allerede efter 17 minutter ved den islandske angriber Kjartan Finnbogason. Kampen udviklede sig derefter endnu mere til Horsens’ fordel, da forsvarsspilleren Patrick Nielsen fra Vendsyssel blev henvist til badet med et direkte rødt kort. 0-1 til Horsens var stillingen ved halvlegen.

Horsens formåede dog ikke at udnytte momentum og lukke kampen. I stedet fik Vendsyssel FF stjålet et sidste point i kampens overtid, da midtbanespilleren Jens-Kristian Sørensen lavede en forløsende scoring.

Det uafgjorte resultat betyder, at Horsens ligger på fjerdepladsen. Lyngby er fortsat i spidsen af divisionen, men Horsens har kun to point op til førerholdet. Horsens skal dog ikke forvente, at det bliver nemt at kapre en af 1. divisions tre oprykningspladser, da der kun er tre point til forskel mellem de første fem i 1. division.