TV der bevæger dig

Horsens Ny Teater skal have ny direktør

Horsens Ny Teater skal have ny direktør i efteråret. Kim Bisgaard, som har haft posten i fire år, har fået tilbudt en ny stilling i det nye kulturelle kraftcenter, Godsbanen, i Aarhus.

Horsens Ny Teater skal have ny direktør.

- Det har været fire meget spændende og lærerige år på Horsens Ny Teater. Jeg har været rigtig glad og taknemmelig for den opbakning, jeg har mærket fra byen, siger Kim Bisgaard i en pressemeddelelse.

-Horsens Ny Teater er et fantastisk, dejligt og intimt teaterhus med masser af muligheder og ikke mindst masser af sjæl og charme. Der er en yderst kompetent og engageret organisation, der har lyst til at gøre en forskel - og som ved, hvordan det skal gøres.

Udramatisk

Jobskiftet sker helt udramatisk. Kim Bisgaard har lovet at blive, indtil bestyrelsen har fundet den rigtige afløser.

Kim Bisgard kunne ikke sige nej til jobtilbuddet fra Aarhus. Det ombyggede og moderniserede godsbaneanlæg i centrum af Aarhus skal være et kunst- og kulturproduktionscehter.

Flagskib

- Det får en afgørende rolle som flagskib i det aarhusianske kulturlandskab, ligesom det får en central rolle i Aarhus' planer om at blive Europæisk Kulturhovedstad 2017. Det bliver en stor og spændende udfordring, som jeg ikke har kunnet sige nej til. Derfor takker jeg af efter fire gode år på Horsens Ny Teater, siger Kim Bisgaard.