Horsens overlever i Superligaen: Se reaktionerne

Med en 3-1-sejr på udebane over Vendsyssel FF reddede AC Horsens sig endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække.

AC Horsens tager endnu en sæson i Superligaen. Det var der ingen tvivl om, efter holdet søndag eftermiddag slog Vendsyssel FF i Hjørring.

Playoff-kampen endte 3-1 til Horsens, selvom de gik til pause bagud 0-1. Og det så altså lyst ud for vendelboerne, der med en sejr over Horsens ville rykke op i Superligaen.

Hør hvad træner, Bo Henriksen, og et par af spillerne har at sige om kampen.

Men AC Horsens lagde fra anden halvlegs start et stort tryk mod Vendsyssels felt, og allerede efter få minutters spil kastede det mål af sig - og et meget smukt et af slagsen.

Det var udeholdets back Mikkel Jespersen, der med et formidabelt og elegant langskud krøllede bolden i krogen forbi en springende Jesper Christiansen i Vendsyssel-målet.

1-1-scoringen betød, at det nu var Horsens, der ville vinde det samlede opgør på reglen om udebanemål.

Scoringen virkede dog ikke umiddelbart til at ryste Vendsyssel, der jagtede den føring, som ville sende holdet med kurs mod Superligaen.

Til trods for et stort pres mod Horsens' mål i den sidste del af kampen lykkedes det dog ikke for hjemmeholdet at score. I stedet lukkede Kjartan Finnbogason og Jonas Gemmer kampen med få minutter tilbage.

3-1-resultatet betyder altså, at AC Horsens kan ånde lettet op efter flere uger med drabelige kampe om at undgå degradering.