TV der bevæger dig

Horsens rejser sig efter Lissabon-øretæve

Horsens fik oprejsning efter midtugens 0-5-nederlag til Sporting Lissabon, da holdet vandt 1-0 over Randers.

00:45

Glæde og jubel hos AC Horsens efter sidste fløjt i Randers.

1 af 2

Randers lignede længe et hold, der ville tage alle tre point hjemme mod AC Horsens i søndagens superligakamp, men oprykkerne endte med at tabe kampen 0-1 til et Horsens-hold, der rejste sig oven på en ordentlig øretæve i Europa.

Sejren kom på et vigtigt tidspunkt for Horsens, som nu kan se frem til en landskampspause fra en position i midten af Superligaen.

Horsens tabte 0-5 på udebane til Sporting Lissabon i torsdagens returkamp i kvalifikationen til Europa League, hvor det endte med et samlet 1-6-exit.

Og i forrige superligarunde blev det til et skuffende 1-4-nederlag på hjemmebane til AGF, så det var tiltrængt for Horsens med en sejr.

Horsens lå før kampen i den nederste halvdel af rækken, men halede med de tre point ind på Randers, som har imponeret i begyndelsen af sæsonen. Randers har 12 point efter otte kampe, mens Horsens nu har 11 point.

Henrik Toft var egentlig på vej til at blive udskiftet med en mindre skade, men angriberen nåede heldigvis for Horsens at få den chance, som blev omsat til kampens afgørende mål.

Randers-forsvareren Chris Sørensen forsøgte at få bolden ud af farezonen, men ihærdige Martin Spelmann fik blokeret, så bolden dumpede hen foran halvskadede, men effektive Toft, som scorede til 1-0 efter 65 minutter.

Minuttet efter måtte Toft udgå med en skade efter en særdeles hårdt spillet kamp, der bød på hele 10 gule kort.

Randers kæmpede for at fremtvinge en udligning, og angriberen Ronnie Schwartz var tæt på i slutfasen. Det endte dog med et nederlag til Randers for anden gang i træk på randrusianernes hjemmebane.

Tilfreds træner

AC Horsens-træner Johnny Mølby var meget tilfreds med 1-0-sejren over Randers.

AC Horsens-træner Johnny Mølby var meget tilfreds med 1-0-sejren over Randers, som stoppede en kedelig stime.

Det har været en hård uge for AC Horsens, som skuffende har tabt 1-4 hjemme til AGF i Superligaen samt 0-5 på udebane til Sporting Lissabon i Europa League-kvalifikationen.

Derfor var der stor lettelse at spore hos Horsens-træner Johnny Mølby efter søndagens 1-0-sejr på udebane over Randers.

- Det var dejligt for os oven på den uge, vi har haft. Spillerne fortjener stor ros, når man tænker på, hvad vi har været igennem. De viste god moral, siger Mølby til TV 2 Sport.