Horsens rykker på andenpladsen efter lokalopgør

FC Fredericia blev sendt hjem fra Horsens med et 3-0-nederlag, mens AC Horsens rykker opad i tabellen.

Det blev en god start på påsken for AC Horsens. Efter en solid første halvleg scorede AC Horsens hele tre gange i anden halvleg af lokalopgøret mod FC Fredericia.

- Når vi står her bagefter, og vi har spillet 2. halvleg, så er det jo fortjent nok, men de scorer på det eneste, jeg føler, de kunne score på, og det var en dødbold, sagde FC Fredericia-keeper Thomas Mikkelsen efter kampen til FCF TV.

Fem minutter efter pausen kom hjemmeholdet fra Horsens foran, da makedoneren Aleksandar Stankov fik scoret med hælen efter et hjørnespark. 2-0-målet kom ligeledes efter et hjørnespark, hvor Jeppe Mehl havde sidste fod på bolden, inden Mikkel Jespersen kunne gøre det til 3-0.

De tre point luner godt i Horsens, da det betyder, de rykker forbi Vendsyssel og op på andenpladsen i 1. division. På syvendepladsen finder vi dagens banemænd fra FC Fredericia, der dog kun har seks point op til den oprykningsgivende tredjeplads. Det sidste lokale hold, Vejle, er pt. på en fjerdeplads i rækken.