Horsens sejrede mod tophold på trods af rødt kort

Tre mål og et rødt kort blev de fremmødte på Casa Arena i Horsens vidne til mandag aften.

AC Horsens spillede her til aften en vigtig kamp i toppen af fodboldens 1. division. Her fik de besøg af Lyngby, der indtil videre pointmæssigt havde været det næstbedste hold i 1. division.

Horsens var alligevel det hold, der først fik hul på modstanderens målmand. Den islandske skarpretter Kjartan Finnbogason scorede til 1-0 efter 34 minutter. Langt hen ad vejen lignede det derfor også en sejr til AC Horsens.

De sidste ti minutter gik dog hen og blev meget dramatiske. Lyngbys David Boysen ville det dog anerledes, så han udlignede med kun syv minutter tilbage af den ordinære spilletid. Horsens svarede dog igen allerede minuttet efter. Og da uret rundede de 94 minutter, modtog makedoneren Aleksander Stankov et direkte rødt kort for at nedlægge Lyngbys sydafriske kantspiller Surprise.

Med sejren forbliver AC Horsens på den oprykningsgivende tredjeplads i 1. division.