TV der bevæger dig

Horsens slog Silkeborg

AC Horsens vandt 1-0 ude over Silkeborg, som dermed får svært ved at lande på en Europa League-plads.

Horsens slog Silkeborg

 Silkeborg IF får med tre spillerunder igen meget svært ved at nå Superligaens femteplads, der formentlig giver adgang til Europa League-kvalifikationen.
Det må konstateres efter søndagens 0-1-nederlag på hjemmebane til AC Horsens, som dermed fortsat bejler godt til bronzemedaljer.
Nederlaget efterlader Silkeborg seks point efter AGF på femtepladsen, efter at aarhusianerne tidligere på søndagen sejrede med 3-1 på udebane over HB Køge.

Gæsternes Troels Kløve blev matchvinder i Silkeborg, som i kampens slutfase pressede desperat på for en udligning.
Opgaven blev ellers en hel del lettere på papiret, da AC Horsens fik Anders Nøhr udvist med lidt under 30 minutter tilbage.

Men Silkeborg formåede ikke at udnytte overtallet, og med blot ét point i de seneste tre kampe, ja, så bliver man hurtigt hægtet af i kampen om de sjove pladser i Superligaen.

 For AC Horsens var sejren blot en ny optur i en for klubben fantastisk sæson, som måske også kan byde på en titel. Horsens-mandskabet skal Kristi himmelfartsdag spille pokalfinale mod FC København.
Horsens viste svaghedstegn med et nederlag til HB Køge i slutningen af sidste måned, men efterfølgende er det blevet til en 5-0-sejr over Sønderjyske og nu gevinsten i Silkeborg.

Både AC Horsens og FC Midtjylland har 51 point i kampen om bronze. FCM møder Sønderjyske mandag aften og kan trække fra igen.

Mere sport