TV der bevæger dig

Horsens tabte hjemme til OB

AC Horsens-træner Johnny Mølby var skuffet over 0-1-nederlaget til OB, som spillede med stor fysik og hårdhed.

OB spillede med musklerne og vandt lørdag 1-0 ude over AC Horsens. Det var Horsens-træner Johnny Mølby ærgerlig over.

- Det var en taktisk og tæt kamp, og der var stor intensitet i duellerne. OB sad på det meste i første halvleg, men vi fik arbejdet os godt ind i kampen.

- Vi fik sat os på spillet i anden halvleg, og vi fik også to kæmpe chancer for at komme foran, siger Johnny Mølby til TV2 Sport.

Men Horsens misbrugte sine chancer, deriblandt et nærgående hovedstød, som ramte overliggeren. Og i stedet scorede OB-angriberen Peter Utaka kampens eneste mål 20 minutter før tid.

- Det lå i kortene, at det hold, som fik scoret først, ville vinde kampen.
- Vi havde håbet på lidt mere. Men OB var godt forberedt, og de stod kompakt og fyldte meget. De brugte deres store fysik og hårdhed og lavede en del frispark. Det gjorde det svært for os, erkender Johnny Mølby.

Horsens-træneren er dog ikke specielt overrasket over, at OB spillede på et højere niveau, end fynboerne tidligere har ramt mod Horsens.

- Hvis man kigger på deres hold, så er OB et yderst kompetent hold. Det var bare et spørgsmål om tid, før de ville ramme et højere niveau, mener Johnny Mølby.

Horsens har kun scoret ét mål i de seneste tre Superliga-kampe, hvor det blot er blevet til et enkelt point for ligaens nummer fem.

- Vi har ikke fået det antal point, vi gerne ville have, og vi har også haft lidt problemer med at score mål på det seneste.

- På sigt vil vi gerne være et etableret Superliga-mandskab. Vi vil gerne ende mellem nummer fem til otte, og en gang imellem lidt højere, fastslår Johnny Mølby, der i denne uge forlængede sin trænerkontrakt frem til sommeren 2014.

Mere sport