Horsens tabte igen

Randers er klar til landspokal-finalen Kristi Himmelfartsdag efter 3-2-sejr onsdag aften over Horsens, der nu kan koncentere sig om kampen for overlevelse  i superligaen..

Det står klart, efter at randrusianerne sejrede 3-2 på udebane i Horsens, så klubben vinder 4-2 samlet.

Pierre Boya og Ronnie Schwartz nettede for Randers, mens Martin Spelmann blev noteret for et selvmål.

Og så var det ligegyldigt, at Charles Takyi og Henrik Toft hver især scorede og bragte hjemmeholdet foran i to omgange.

Horsens er dermed uden sejr i seks kampe, hvis man medregner kampene i Superligaen. Hjemmeholdet fra Horsens indledte ellers kampen bedst og pressede gæsterne tilbage på banen. I front havde de gule den lille tekniker Charles Takyi og fyrtårnet Henrik Toft.

Og netop Charlies Takyi bragte hjemmeholdet foran, da han med en lang tå prikkede Jeppe Mehls fejlslagne afslutning i mål efter 26 minutters spil.

Randers havde ikke meget etableret spil i kampens indledning, og udligningen kom derfor naturligt nok efter en dødbold.

Mads Fenger fik hovedet på Chris Sørensens hjørnespark, og i forsøget på at redde situationen var Martin Spelmann så uheldig at løbe bolden ind bag sin egen keeper til et selvmål.

Horsens virkede aggressive og opsatte på at give det rekordstore hjemmepublikum en sejr, og der gik blot et minut, før Horsens igen bragte sig foran.

Denne gang var det Toft, der fik en lang tå på, da han kom først Mikkel Cramers flade indlæg fra venstre og skød Horsens foran 2-1.

Randers kom bedst ud fra pausen og skabte hurtigt balance i regnskabet ved Ronnie Schwartz, der nemt kunne sparke bolden i kassen efter et hjørnespark.

Kampen syntes afgjort efter 2-2 scoringen, men Horsens pressede alligevel på, hvilket åbnede for kontraer til Randers.

Det udnyttede Pierre Boya, der scorede sejrsmålet efter en friløber i det 80. minut.

Nu venter enten Brøndby eller Esbjerg i finalen, der spilles den 9. maj i København.