TV der bevæger dig

Horsens-træner: Det bliver fuldstændig vanvittigt

Esbjerg og Horsens ender i samme nedrykningspulje efter 1-1 i sidste kamp i superligaens grundspil.

Bo Henriksen, AC Horsens, skudt under dagens opgør mod Esbjerg.

AC Horsens-træner, Bo Henriksen, glæder sig til de dramatiske kampe, som, når sæsonen er slut, afgør, hvem  der skal rykke ned. Foruden AC Horsens og Esbjerg fB består puljen af OB og Randers, som tabte til Sønderjyske og mistede sin plads i slutspillet.

- Det bliver fuldstændig vanvittigt. Det er det her, vi spiller for, og det har jeg lige sagt til drengene også. Det bliver det fedeste at være en del af noget, hvor der står så meget på spil, siger Bo Henriksen til Ritzau.

Horsens ender på 10.-pladsen, mens Esbjerg slutter sidst. Og Esbjerg indleder slutspillet med fem point op til AC Horsens på den plads, som sikrer overlevelse.

- Der er 18 point at spille om i puljerne, og vi har fem op til Horsens. Det er det, vi må forholde os til og arbejde hen imod at få indhentet, siger Esbjerg-træner Lars ”Lungi” Sørensen efter dagens kamp.

 - Der er dog ingen tvivl om, at det bliver meget svært. Vi har vidst fra dag et, at det her ville blive op ad bakke, og det er det fortsat, siger cheftræneren og tilføjer:

 - Vi kommer til at tage en kamp ad gangen, og så ser vi på, hvor langt der så er op til redningen.

Randers har 33 point på førstepladsen i puljen. Horsens har 29 og OB har 28. Nederst ligger Esbjerg med 24 point.

Mere sport