Horsens-træner: Fra katastrofe til opløftende sejr på 19 dage

På 19 dage er AC Horsens gået fra kun at være 9 mand til trænings-starten og til at have et slagkraftigt hold, der sikrede sig en både overraskende og opløftende sejr over AGF.

Blot fem dage efter den første træning med AC Horsens  stod den finske målmand Jesse Joronen en flot og sikker kamp, hvor det nye Horsenshold på 20 gode minutter slog benene væk under århusianerne og næsten 10.000 tilskuere på Ceres Park i Aarhus.

Udfaldet af kampen forbløffede mange fodboldeksperter, der på forhånd havde dømt AC Horsens til nedrykning, inden turneringen gik i gang.

- I de flestes øjne er vi sikkert stadigvæk favorit til at rykke ned. Vi gav vel pengene seks gange igen på oddset, og alle havde splittet os ad og sagt, at vi var en katastrofe. Men med den energi og power, vi har, kan alt ske, sagde en glad AC Horsens-manager Bo Henriksen efter kampen til Ritzau.

Han er kendt som en træner, der gør en dyd ud af sine dødbolde. I kampen mod AGF viste specielt indkastene sig at være en konstant trussel mod hjemmeholdets endnu ikke sammenspillede bagkæde.

- Man kan jo se, at de virkelig ikke synes, det er særligt sjovt, når vi får et indkast. Det er heller ikke særlig morsomt, at alle vores indkast er lige så farlige for modstanderen som et hjørnespark, siger Bo Henriksen.